Microanm. bøger


Microanm. bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AYROLES OG MASBOU: "MED KAPPE OG KÅRDE 6: LUNA INCOGNITA" ###### En velfortalt fabel. Serien overrasker og fornøjer med sin ligefremme stil, humor og mange detaljer.

JONKER OG OUDENAARDEN: "BOB EVERS 1: BALLADEN Om EN SVINELÆDERKUFFERT" ###### Historien er ikke enestående, men albummet er overordnet set udmærket underholdning. LOISEL: "PETERPAN6 - SKÆBNER" ######

Han formår at skildre fantastiske verdener, så de virker troværdige og fascinerende. Og hans fortællestil tillader mange lag af fortolkninger. JACQUESTARDI: "FOLKETSRØST 3 - DEBLODIGETIMER" ###### Tardis usympatiske og sjuskede sorthvide tegnestil og de endeløse opstyltede dialoger lægger låg på fortællingen, der aldrig fænger. NINA VEDEL-PETERSEN: "ENFYNSKVULKAN" ###### Et varmt og kærligt portræt af en sammensat personlighed, der ikke åbnede sig for alle og enhver.

FJODORDOSTOJEVSKIJ: "ENGRØNSKOLLING"###### Man genkender en lang række af de motiver, der optræder i Dostojevskijs øvrige værker. En kaotisk og paradoksal blanding af tvivl og tro, had og kærlighed, ret og uret. TOM WOLFE: "IAMCHARLOTTESIMMONS" ###### forstemmende billede af amerikanske universiteterWolfe er en bedre journalist end forfatter og at nærværende roman er hans svageste IBIVARDAHL:"VERSVEDVAND"###### Der er noget hyggeaften og hobbyrum over Ib Ivar Dahls digte. IMRE KERTESZ:"LIKVIDATION" ###### Hvad gik under i Auschwitz? Fire millioner jøder? Nej. Alt. Gabriella HÅKANSSON: "SAGENSANDEMANN" ######

Anabels rejse ind i livets og Nordafrikas labyrint er en anderledes krimi, som spinder sin læser ind i et net af uforudsigelighed.

Microanm. bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce