Mere Abba i Odense

Trine Jepsen har en af rollerne i den kommende Abba-forestilling "The Visitors". PR-foto
Foto: Photographer: Flemming Kok

Mere Abba i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Showet ”The Visitors” i Odense Koncerthus har solgt så godt, at der kommer en ekstraforestilling

Billetsalget til Abba-forestillingen ”The Visitors” i Odense Koncerthus 29. oktober er gået så godt, at der nu kommer en ekstraforestilling 26. november, fortæller arrangøren, Michael Bentholm fra Musical Danmark.

”The Visitors” er Musical Danmarks bud på et lufthavnsshow, hvor 30 Abba- hits, bl.a. hele Abba-albummet ”The Visitors”, danner ramme om en opsætning. Gennem Abbas sange følger man en række passagerers liv, glæder, sorger og hemmeligheder ombord på et fly til Abbaland.

”The Visitors” foregår i et lufthavnsunivers, så fra det øjeblik, publikum træder ind gennem dørene til Odense Koncerthus, træder de også ind i ”The Visitor”s afgangshal. Her vil de blive mødt af et farverigt lufthavnspersonale, check-in skranker, sikkerhedskontrol, gate-udkald og andre rejsende.

Blandt de ”passagerer”, som er tjekket ind på The Visitors flyet er Trine Jepsen, Ole Jørgensen og svenske Lisa Romée. I alt er der 20 medvirkende sangere og musikere på scenen.

”The Visitors” får urpremiere i Musikhuset Aarhus 14. oktober og opføres på Fyn i Svendborg Teater 26.-28. september, i Odense Koncerthus 29. oktober og 26. november samt i Nyborg Teater 25. november.

Mere Abba i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce