Medrivende rock'n'roll


Medrivende rock'n'roll

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredagen var et overfødighedshorn af fede musikoplevelser. Fra Tim Christensens melodiske rock over Lis Sørensens spanske affære til Big Fat Snakes medrivende rock'n'roll. Anders Blichfeldt er ikke bare en karismatisk forsanger med en guldrandet falset. Han er også en publikumsindpisker, der formår at speede en stemning op - og det var det, der skulle til for at få pladsen foran Store Scene til at koge.

"Sheriffen fra Valby", Peter Viskinde, havde nu også en stor andel i succesen, for han spillede en blændende god gang guitar.

Tangentspilleren Pete Repete slog sig for alvor løs i gospelagtige passager, som i "No Peace Like In Heaven", der var et af koncertens smukkeste indslag. Til gengæld synes jeg, at han var lidt for glad for de syntetiske blæsere, som han lod poppe op alt for mange steder.

Med en blanding af egne numre og enkelte Elvis-bidrag fik Big Fat Snake sat gang i en fest, der ikke var til sinds at stoppe efter de obligatoriske fem kvarters spilletid. Nok var publikums gennemsnitsalder øget med 20-25 år siden Tim Christensen-koncerten om eftermiddagen, men entusiasmen og danselysten var ikke blevet mindre. Tværtimod.

Blichfeldt & Co. har en sjælden evne til at få publikum til at føle sig som "one-in-a-milllion-girl" eller "the toughest boy in the gang". Og så må selv de største, stærkeste mænd fælde en diskret tåre, når Big Fat Snake sætter turbo på sentimentaliteten!

Lene Kryger

Langelands Festivalen, fredag: Big fat Snake, Store Scene.

Medrivende rock'n'roll

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce