Masser af liv i kulturhuset

Vollsmose Kulturhus har netop holdt et-års fødselsdag. Et år, der bød på 188 aktiviteter fordelt på foredrag, filmforevisninger og musikarrangementer.
Foto: John Fredy

Masser af liv i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vollsmose Kulturhus lagde sidste år lokaler til 188 arrangementer fra opera til rap og fotoudstillinger

Vollsmose: Vollsmose Kulturhus, der åbnede i april sidste år, har fuldt ud levet op til sit formål som fælleshus for beboere og kulturarrangementer i den nordøstlige bydel.

Det mener lederen Peter Ørting, der kan fremlægge en oversigt over sidste års lokaleaktiviteter på i alt 188 arrangementer.

Særligt møder og debatter fylder statistikken med henholdsvis 39 og 42 arrangementer, mens der har været 29 foredrag og 18 musikarrangementer.

Ambassadører

- Ud over os, der får penge for at være her og for at råbe hurra hele tiden, er de bedste ambassadører for huset dem, der kommer herud og får nogle gode oplevelser, fortæller Peter Ørting.

Kun fantasien har foreløbig sat grænser for, hvad lokalerne kan bruges til. Derfor har repertoiret budt på så forskellige aktiviteter som foredrag med Lone Kuhlmann og besøg af Villy Søvndal til operaforestillinger, koncerter med Keld og Hilda Heick og den lokale rapper Ataf.

Også PET kom på besøg

Selv Politiets Efterretningstjeneste har brugt lokalerne til at sætte fokus på "initiativer til imødegåelse af radikalisering af unge."

Men meget kunne være bedre, understreger Peter Ørting.

- Der er rigtig meget, der kunne være bedre. Vi er et nyt sted, og derfor bliver vi også ramt af børnesygdomme. Vi skal blandt andet være endnu bedre til at komme i dialog med de unge om, hvad de kunne tænke sig, fortæller Peter Ørting.

Derudover bliver der lige nu arbejdet med markedsføringen af arrangementerne.

Lavere målsætning for 2009

Målsætningen for 2009 er dog langtfra i nærheden af aktivitetsniveauet sidste år.

De lyder på 72 arrangementer fordelt på kategorierne, musik, teater, dans, møde, film, debat, udstilling og foredrag.

Højsæsonen for kulturhuset følger teatersæsonen gennem efteråret og vinteren. Foruden en aktuel fotoudstilling venter der derfor en stille periode oven på husets fejring af et-års fødselsdagen den 18. april.

Masser af liv i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce