Magtkamp på TV 2 slut

Foto: Jørgen Hansen

Magtkamp på TV 2 slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DIREKTØR-SKIFTE: Cristina Lage krævede sin meddirektør fjernet – men måtte selv gå

Lang tids intern uenighed i TV 2’s ledelse om en eventuel privatisering af tv-stationen kulminerede i går, da TV 2’s administrerende direktør Cristina Lage forlod sin post. Dermed er magtkampen i toppen af landets mest sete tv-station slut i første omgang.

Vinderen af den interne strid er økonomidirektør Peter Parbo, som længe har været tilhænger af den privatisering af TV 2, som Cristina Lage har været stærkt imod. Peter Parbo er nu udnævnt til ny direktør.

Uenigheden mellem de to blev ekstra aktuel, da Cristina Lage for kort tid siden stillede sin bestyrelsen et ultimatum: Enten blev økonomidirektør Peter Parbo fjernet, eller også kunne Cristina Lage ikke fortsætte som direktør.

– Cristina Lage ønskede en ændring i ledelsen af TV 2 og gjorde det afgørende for, om hun ville fortsætte. Og da vi ikke kunne imødekomme det ønske, måtte vore veje skilles, siger TV 2’s bestyrelsesformand Erik Roos Pedersen. Peter Parbo lægger i første omgang op til små ændringer på tv-stationen:

– Jeg har været med til at lægge TV 2’s strategi de seneste 10 år, så derfor vil man ikke se nogen markant ændring. Men vores eksistensberettigelse er programmerne, så derfor vil vi arbejde på at gøre kvaliteten bedre, siger Peter Parbo, der vil søge jobbet som direktør for et privatiseret TV 2.

Magtkamp på TV 2 slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce