Johan Olsen og co. får følgeskab af Go Go Berlin til dobbeltkoncert i juni.

Musikhuset Posten & Culture Club arbejder sammen om en dobbeltkoncert i Odense lørdag 4. juni med Magtens Korridorer og Go Go Berlin.

Magtens Korridorer startede allerede i 1990'erne som et for-sjov studenterband i København. Det viste sig hurtigt, at bandet havde et dynamisk udtryk, der appellerede til et hurtigt voksende publikum. Især efter udgivelsen af albummet "Friværdi" i 2005 var Magtens Korridorer et etableret navn på den danske rockscene.

Magtens Korridorer spillede i slutningen af 2015 på Musikhuset Posten. Der var udsolgt ikke bare en, men to aftener. Den første koncert fik fem stjerner af Fyens Stiftstidendes anmelder.

Inden Magtens Korridorer står klar på Brandts, kan man nyde Go Go Berlin. Dannet i 2010 har bandet med imponerende hastighed opbygget et ry som rigtig godt liveorkester, der virkelig har fat i publikum med sange som "Castle Made of Sand", "Raise Your Head" og "Electric Lives".

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.