Odense: Ungdomsskolerne i Odense slår for 32. gang dørene op til musikfestival på Magasinet, hvor bands, shows og dansere fra ungdomsskolerne i Odense indtager scenen.

Festivalen åbner torsdag med danse- og dramashowet "Thriller". Fredag aften kan man blandt andet høre vinderen af sidste års talentpris, bandet Hauhii, og lørdag eftermiddag vil en række bands konkurrere om at vinde dette års "Talentpris 2016"!

Lørdag aften slutter festivalen af med ungdomsskolernes musical "Disco".

Se hele programmet ud på www.magasinfestival.dk. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.