Madonna raser over rygte om VIP-krav under Malawi-besøg

Madonna er vred efetr Malawi-besøg.
Foto: AP/Polfoto

Madonna raser over rygte om VIP-krav under Malawi-besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regeringen i Malawi skyder med skarpt mod den verdenskendte sangerinde. Selv afviser hun blankt.

Madonna er rasende over, at Malawis regering påstår, at hun under et besøg i landet tidligere på måneden har stillet krav om særbehandling, og at hun overdriver sit velgørende arbejde i det fattige sydafrikanske land.

Kritikken handler blandt andet om, at Madonna, der havde sine to børn fra Malawi med på turen, skal have forsøgt at undgå en sikkerhedskontrol ved afrejsen, fordi hun ikke ville stå i kø med alle andre "almindelige mennesker".

Det skriver Rolling Stone Magazine.

Madonna siger, at hun er bedrøvet over påstandene, som hun slet ikke kan nikke genkendende til.

- Jeg var meget glad for besøget med mine børn fra Malawi tidligere på måneden og glad for at se med mine egne øjne de 10 nye folkeskoler i Kasungu-provinsen, som Raising Malawi og buildOn færdiggjorde sidste år, siger verdensstjernen i en erklæring.

Men Malawis regering med præsident Joyce Banda i spidsen mener, at Madonnas humanitære indsats kan ligge på et meget lille sted, og at Madonna overdriver sit gode arbejde i landet.

- Det virker mærkeligt og deprimerende, at Madonna i forbindelse med en humanitær handling ønsker at lænke Malawi til en evig taknemmelighedsgæld, lyder det fra Malawis høje herrer.

Men Madonna kalder udtalelserne for "løgne" og "usandheder" og tilføjer:

- Jeg har ingen intentioner om at blive distraheret af disse latterlige påstande. Jeg kom til Malawi for syv år siden med ærlige hensigter. Jeg vendte tilbage tidligere på måneden for at se de nye skoler, vi har bygget.

- Jeg krævede ikke på noget tidspunkt særbehandling i lufthavnen eller nogle andre stede under mit besøg. Jeg vil ikke blive distraheret eller afskrækket af andre folks politiske dagsordener. Jeg gav et løfte til børnene i Malawi, og jeg holder det løfte.

To af Madonnas børn kommer oprindeligt fra Malawi: David Banda og Mercy James.

Madonna raser over rygte om VIP-krav under Malawi-besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce