Det er ikke alt, der sidder lige i skabet hos den uofficielle Danmarksmester i kød. Men bøfferne er næsten perfekte, udvalget stort, fagligheden i top og mulighederne for at bruge mange penge enorme.

Det er efterhånden noget af et kød-imperium, ejerne bag Modern American Steak House har fået opbygget. Kort tid efter at kædens nyeste restaurant åbnede i Odense i...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • 31 FIN massimo

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.