Alt smager hjemmelavet på Under Uret, og hvis nogen af råvarerne nogensinde har mødt en fryser, kan det ikke smages. Med få justeringer vil den hyggelige cafe i Svendborg hurtigt kunne opnå en femte stjerne.

Under Uret i Svendborg er især kendt for sin gode brunch, men jeg beslutter mig en torsdag aften for sammen med en veninde at teste caféens evner som...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.