Lundemann fast på teatret


Lundemann fast på teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er alsidig herre, der i næste sæson bliver en del af ensemblet ved Odense Teater.

Nyborgdrengen, der bliver en voksen mand på 60 samme år som hans elskede Fyn forsvinder fra det politiske landkort og bliver til Region Syd, har takket ja til tilbuddet fra teaterchef Kasper Wilton om et fast engagement i sæsonen 2005-06.

- Arne kan så meget, og jeg har tre forestillinger i støbeskeen, han skal medvirke i, siger Kasper Wilton.

Hvilke, vil han ikke ud med, fordi den færdige repertoireplan endnu ikke er på plads.

- Derfor kan jeg heller ikke fortælle noget om det, siger Arne Lundemann, som lillejuleaften sluttede en forrygende måned som gæsteskuespiller på Odense Teater i forestillingen "Jul i Gammelby".

- Jeg har været nødt til at få ophævet en kontrakt om at spille julerevy i Aalborg, som jeg gjorde for to år siden med Leif Maibom, Pia Rosenbaum og kapelmester Henrik Krogsgaard.

- Det er ærgerligt, men jeg kan ikke være to steder på én gang, siger Arne Lundemann, som i løbet af sommeren lige skal igennem Rottefælderevyen og revyen på Menstrup Kro.

- Men jeg glæder mig meget til at vende tilbage til teatret, siger han.

Og han vender tilbage til et teater, han kender.

Debut for 35 år siden

For det var her han debuterede som professionel skuespiller tilbage i 1970 i rollen som Portos i "De tre musketerer". Manden, der hentede ham ind, var teaterchef Kai Wilton, og nu gør sønnen det altså det samme.

I mellemtiden har Arne Lundemann i flere perioder været fastansat ved Odense Teater, hvor han fejrede sit 25 års skuespillejubilæum i 1995 i farcen "Det bli'r i familien", han har gæstespillet flere gange på Aalborg Teater, Nørrebros Teater og Aveny, og været med i et utal af revyer.

- Men jeg kender jo Odense Teater ud og ind. Og jeg glæder mig til at få et fast forhold til det igen, siger Arne Lundemann.

Lundemann fast på teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce