Lohan i husarrest

Der er ingen fester ude i byen til Lindsay Lohan det næste stykke tid.
Foto: AP/Polfoto

Lohan i husarrest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

120 dages husarrest er begyndt for skuespillerinden Lindsay Lohan, der ikke må forlade sit hjem.

Der bliver ingen vilde fester for Lindsay Lohan det kommende stykke tid - i hvert fald ikke ude i byen. Skuespillerinden er nemlig startet på afsoningen af en straf på 120 dage i husarrest.

Det er på grund af overfyldte fængsler og det faktum, at stjernens forbrydelse ikke er af voldelig karakter, at hun får lov til at afsone sin straf derhjemme i vante omgivelser.

- Fra nu af er det kun tilladt for hende at være i sit hjem, fortæller talsmanden for politiet i Los Angeles, Steve Whitmore til People.com.

Lindsay Lohan tog ind til Lynwood Jail i Los Angeles torsdag eftermiddag lokal tid og fortalte, at hun var klar til at afsone sin straf, men fik altså lov til at tage tilbage til sit hjem ved Venice Beach.

I april blev skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra filmen "Mean Girls", dømt for at have overtrådt sin prøveløsladelse fra 2007, hvor hun blev anholdt for at køre spritkørsel.

Hun er også blevet idømt 480 timers samfundstjeneste for at have stjålet en halskæde fra en butik i Californien i januar.

Lohan i husarrest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce