Lille boghandel med vokseværk

Boghandler Tonni Hardam i sin lille hyggelige boghandel på hjørnet af Nørregade og Hans Jensens Stræde. Nu udvider han med en afdeling på den anden side af gaden.
Foto: John Fredy

Lille boghandel med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tonni Hardam er træt af at sige nej til kunderne, derfor udvider han med endnu en butik i Nørregade

I butikken på hjørnet af Hans Jensens Stræde og Nørregade, én af Odenses mindste, residerer boghandler Poul Tonni Harder, der i snart seks år har drevet "Harder try Bog & Lotteri".

- Her er succesen så stor, at vi nu rykker skråt over på den anden side af gaden og ind i den del af "Trævarefabrikernes Udsalg", der har facade mod Nørregade, siger Tonni Harder.

Derved supplerer han hjørnebutikkens 83 kvadratmeter alt inklusiv, med et butikslokale på 120 kvadratmeter.

- Man kan sige, vi er vokset over på den anden side af gaden, men vi bliver skam også her på hjørnet, Nørregade 27, fortæller Tonni Harder.
Odense.Harders boghandel i Nørregade.
Odense.Harders boghandel i Nørregade.
Foto: John Fredy

Papir, spil, kontor, tilbud

- Vi udvider i firmaet med en butik, der primært skal forhandle papir, spil, kontorartikler samt alt det, børnene interesserer sig før. Og der kommer 15 meter reoler med paperback-bøger.

- Det er slut med afvise folk, der spørger efter blækpatroner. Vi har især det sidste års tid mærket stor efterspørgsel på varegrupper inden for papir og kontor, vi ikke har plads til her, siger Tonni Harder.

Han har for sjov skyld regnet på, hvor mange bøger han har langet over disken siden sin første dag som butikslærling, og det blev til ikke færre end 750 millioner bøger.

Selv nøjes han med at læse en halv snes bøger om året.

- Derimod læser jeg et hav af boganmeldelser for at have fingeren på pulsen, fortæller han.

Træ-butik fortsætter

Tonni Harder, der har givet butikkerne det finurlige mellemnavn "try", åbner den nye afdeling onsdag den 15. oktober i trævarebutikkens Nørregade-fløj. Denne butik har hidtil haft to indgange - fra Asylgade og fra Nørregade.

- Vi fortsætter med at drive trævarebutik i en tredjedel af den oprindelige butik, med indgang fra Asylgade, og den størrelse butik er vi meget tilfredse med, siger butikschef, Mikkel Nikolaj Lange.

Lille boghandel med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce