Lidt for lidt vildskab


Lidt for lidt vildskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor Erann DD for et par år siden satte Midtfyns Festivalen på den anden ende iført stiligt, isblåt jakkesæt, var tøjstilen langt mere afslappet i går i siestatiden. Orange T-shirt, armybukser, sneakers og hestehale. Familien Danmark holder sommerferiefri - og det gjorde Erann DD & Band heldigvis også.

Musikalsk var det numre fra bagkataloget - Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture -der løftede sig mest. Måske fordi det er numrene fra den tid, der er mest funky i grundsubstansen. Inspirationen fra Sly And The Family Stone er tommetyk, men det er også det groove og den energi, der klæder Erann DD allerbedst.

Nok kan han synge stilfærdige ballader, så éns hjerte græder, men det er, når han virkelig giver los og lader temperamentet eksplodere, at Erann DD for alvor når ud - eller rettere IND til os!

Synd at Drori-Hansen Furniture-delen blev kogt ind til et enkelt medley, for det er vildtvoksende, uberegnelige og fanden-i-voldske numre, der kræver albuerum for virkelig at blive forløst.

Med et band, der tæller to af musikerne fra Zapp Zapp, trommeslageren Anders Schumann og bassisten Jacob Christensen, havde jeg nok forventet mere vildskab, end de spredte udbrud det blev til.

Nok var det lækkert, men nogle gange blev det hele næsten for pænt og føjeligt. På udenlandsk hedder det "smoothe" - på jysk "smød" - men meningen er den samme: Musik, der smyger sig blødt og indsmigrende om én, men ikke for alvor flår i éns følelser.

Heldigvis formåede Erann DD og bandet at twiste udtrykket, når stemningen var ved at blive alt for delikat. Her var ikke mindst blæserne - med højdepifteren Lars Vissing i front - et forfriskende indslag.

Lene Kryger

Langelandsfestivalen, torsdag: Erann DD, Store Scene.

Lidt for lidt vildskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce