Tidligere Oasis-frontmand Liam Gallagher er imponeret over Bieber efter den unge popsangers forsinkelsesstunt.

Han er nok en smule mere til rock end Justin Bieber.

Men det forhindrer ikke 40-årige Liam Gallagher, der sammen med broderen Noel blev kendt i 90'er-band nummer et, gruppen Oasis, i at sværge sin uforbeholdne opbakning til den 21 år yngre popsanger.

- Enhver, der går på scenen med to timers forsinkelse har fucking ret i min bog, mand, siger britpop'eren Gallagher til magasinet Shortlist.

Liam Gallaghers udtalelser kommer i kølvandet på Justin Biebers kontroversielle koncert i London i marts. Her nåede Bieber op på en sammenlagt forsinkelse på to timer og et kvarter fra det annoncerede startidspunkt.

- Alle de er her såkaldte rockbands, som sidder ude backstage og siger: 'Hey, lad os trække den et kvarter'. Fuck det, vent to timer og et kvarter. Ingen kommer nogensinde til at slå den. Så lad ham nu være, mand - jeg er Belieber!, siger den skandaleglade rockstjerne.

Rockstar-attituden er ikke det eneste, de to har til fælles. Justin Bieber blev i begyndelsen af 2013 fanget af en kameralinse, mens han var i færd med at inhalere en omgang pot - en stimulans, som hverken Liam eller Noel Gallagher var blege for at indtage i deres storhedstid i 90'erne.