Den amerikanske rockgruppe Black Rebel Motorcycle Club har på 10. år dansk trommeslager. Avisen mødte Leah Julie Shapiro efter koncerten på Posten i Odense, hvor hun fortalte om at nyde gruppens udmarvende turnéer og glæde sig til at møde sin bedstemor på Train i Aarhus.

I spillestedet Postens ene bandrum sidder Leah Shapiro og slapper af ved et spisebord med en fyraftensøl. Efter den to timer lange Black Rebel Motorcycle Club-koncert...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.