Intro

Et af Danmarks mest populære, utrættelige og hårdtarbejdende orkestre - Kim Larsen & Kjukken - glæder sig til sommeren 2016, hvor de igen er tilbage på sommerscenerne i Skandinavien.

Men før turen for alvor går i gang, spiller de en "intim" udendørskoncert i Tobaksgaarden 26. maj. Herefter vil bandet turnere i Danmark, Norge og Sverige.

- På Tobaksgaarden er vi både glade og stolte over, at Larsen vil åbne sin sommertur med en koncert i vores hyggelige gårdmiljø. Det er første gang, vi laver så stor en koncert i vores gård, udtaler Lasse Tajmer, leder af Tobaksgaarden.

Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog fra den mere end 40 år lange karriere.

- På Tobaksgaarden er der plads til ca. 750 publikummer og vi er sikre på, at der bliver rift om billetterne, udtaler Lasse Tajmer.

Billetsalget begynder tirsdag 1. marts og kan købes på Tobaksgaarden eller via hjemmesiden www.tobaksgaarden.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.