Lars Løkke taler ud i DR-talkshow i aften

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er i aften gæst i Anders Lund Madsens Det Nye Talkshow. Statsministeren besøgte sidst Det Nye Talkshow den 2. oktober 2009 oven på en hektisk uge med IOC-topmøde i København.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Lars Løkke taler ud i DR-talkshow i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger i aften sin gamle studiekammerat Anders Lund Madsen til en snak om løst og fast - og måske også en tur til Tenerife.

Når Anders Lund Madsen i aften åbner dørene til Det Nye Talkshow, bliver det med en prominent genganger i sofaen.

For anden gang besøger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) showet. Ifølge DRs presseafdeling vil han og Anders Lund Madsen, der er gamle studiekammerater, tale om, hvorvidt ungdommens drømme står mål med alderens barske realiteter. Og så handler snakken om, hvorvidt udsynet fra magtens tinder egentlig er så god, som de forventede.

Løkke besøgte sidst Det Nye Talkshow 2. oktober 2009 ovenpå en hektisk uge med IOC-topmøde i København.

Dengang kunne Løkke blandt andet fortælle, at han umiddelbart før showet havde drukket en sjus med Brasiliens præsident Lula og ønsket ham tillykke med værtskabet for OL i Rio de Janeiro.

Det var også ved det besøg, at farcen omkring Løkke og et billede af kendisstjernen Sidney Lee opstod. Løkkes pressechef, Søs Serup, bad efterfølgende DR om at fjerne et Facebook-billede, der viste Løkke i selskab med Sidney Lee efter udsendelsen.

Det gjorde DR, men journalisterne grillede alligevel Løkke om sagen på hans ugentlige pressemøde, og Løkke erkendte, at han ikke anede hvem Sidney Lee var.

Denne gang får Løkke selskab i showet af medlemmer af dyrerettighedsgruppen Anima, som i forbindelse med modeugen i København protesterer mod brugen af pels.

Lars Løkke taler ud i DR-talkshow i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce