Lady Gaga-fans amok på Amazon.com

Musiktjenesten på Amazon.com havde svært ved at kapere Lady Gagas mange fans, der gerne ville have hendes nye album til kun 5,10 kroner.
Foto: AP/Polfoto

Lady Gaga-fans amok på Amazon.com

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye album fra Lady Gaga til salg på internettet for en tiendedel af butiksprisen.

Fans af den amerikanske popdronning Lady Gaga var mandag ved at få Amazon.coms nye musiktjeneste til at bryde sammen i bestræbelserne på at købe hendes nye album 'Born This Way' for kun 99 cent (5,10 kroner).

Den massive interesse skyldes, at tilbuddet om at sikre sig albummet til en tiendedel af butiksprisen kun gjaldt mandag.

- Hvis du bestiller i dag, så får du hele @ladygaga albummet for 0,99 dollar, skrev Amazon og tilføjede 'tak for din tålmodighed'. Og med god grund. Interessen var så voldsom, at Amazons musiktjeneste, Cloud Drive, havde svært ved at følge med..

Apple ventes snart at lancere en lignende service, der skal komplementere selskabets succesfulde iTunes-forretning, hvor der også kan købes musik.

Ifølge nyhedsbureauet AFP er slagtilbuddet på Lady Gagas nye musik et forsøg fra Cloud Drive på at befæste sin position på markedet, inden Apple kommer med en tilsvarende tjeneste.

Amazon lancerede i slutningen af marts Cloud Drive, som giver kunderne mulighed for at lagre musik på Cloud Drives computere, og høre den på hvilken som helst afspiller, der har forbindelse til internettet.

'Born This Way' fandt allerede onsdag i sidste uge vej til internettet, fem dage før den officielle udgivelsesdag den 23. maj.

Alle fjorten numre fra albummet blev oprindeligt streamet i Europa på en særlig hjemmeside til læserne af den London-baserede gratisavis Metro, hvor Lady Gaga var gæsteredaktør forrige mandag.

Det skete som del af den omfattende promovering af det kommende album.

Numrene blev også sendt ud onsdag til særlige abonnenter af musikstreamings-hjemmesiden Spotify i Sverige, Norge, Spanien, Holland og Finland.

Men derfra bredte det sig hurtigt, og det gav amerikanske brugere og anmeldere en tidlig mulighed for at høre det tredje album fra New York-kunstneren.

Lady Gaga-fans amok på Amazon.com

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce