10 studerende fra Mulernes Legatskole arbejder sammen med teaterinstruktør Jeppe Sand

Hvis det spøger i kunsthallen på Brandts, så får 3 kunstnere og 10 unge mennesker chancen for at opdage de overnaturlige væsener, når de lukkes inde en hel nat på Brandts

Men det handler nu ikke om spøgelser, men om en anden åndfuldhed i teaterkonceptet "Nat på Museet", for de 13 skal i løbet af kun 24 timer skabe en færdig teaterforestilling i den anmelderroste og eventyrlige sanseudstilling. Instruktør Jeppe Sand og kollegerne inviterer publikum til at komme og se den vilde, legesyge og hjertevarme teateroplevelse på Brandts søndag den 13. marts, og den bliver opført to gange om eftermiddagen midt i sanseudstillingen.

- Forestillingen handler om unges tanker. Vi har bedt alle de unge deltagere om at skrive dagbog i ugen op til forestillingen - det er disse tanker vi vil udforske og iscenesætte i årets udgave af "Nat på museet, fortæller Jeppe Sand.

Det er tredje gang, at Brandts holder "Nat på museet", og det bliver en helt speciel oplevelse, fortæller Tine Jørgensen, som er marketingansvarlig på Brandts.

- Det bliver spændende at se, hvad de unge kan skabe i sanseudstillingen "Hullet i muren" på bare en enkelt nat, siger Tine Jørgensen.

Forestillingen er for unge over 13 år. Dramatiker og forfatter er Brian Wind Hansen, mens danser og performer er Marlene Bonnesen, og de 10 kreative og unge mennesker kommer fra Mulernes Legatskoles teaterlab.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.