Kunsten giver mig så meget

Duylin Larsen ved sit selvportræt, der er nogle år gammelt.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kunsten giver mig så meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 sindslidende udstiller på rådhuset

Det glade, varme og umiddelbare veksler med det dystre. For hver af de mange rækker med opslagstavler venter et nyt univers.

I 200-året for at man første gang skriftligt ytrede sig om kunstneriske udtryks gavnlige virkning på sindslidende udstiller 30 fynske - primært odenseanske - af slagsen i Odenses rådhushal.

En af rækkerne rummer blandt andet et selvportræt. Begået af Duylin Larsen, der har vietnamesiske rødder. Det er collografi - en særlig grafisk form.

- Jeg har også foræret dronningen et billede, fortæller Duylin Larsen, der havde set et billede af majestæten i en flot rød kjole på den danske ambassade i Vietnam.

Duylin har netop mødt dronningen og fået tak, da monarken var i Lohals.

- Jeg har også 15 værker, der er udstillet forskellige steder i kommunen, siger Duylin Larsen, der har en meget klar filosofi med sin kunst:

- Kunsten giver mig så meget, så hvis jeg sælger noget, giver jeg penge til børnehjem og plejehjem i Vietnam.

Værkerne, som der er omkring 300 af, er ikke direkte til salg, for det må man ikke i rådhuset. Men der hænger små lapper med priser og/eller mobiltelefonnumre på kunstnerne, og så kan man jo altid kontakte dem og eventuelt købe kunsten ved en senere lejlighed.

Erling Skov fra Psykart er initiativtager til udstillingen, der er at finde i rådhuset indtil fredag middag.

- Næste år udstiller vi over to uger i rådhuset. Og til januar er der også udstilling i Kunstbygningen på Filosofgangen, fortalte Erling Skov under udstillingens fernisering i går.

Kunsten giver mig så meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce