Den nye kulturaftale for Kulturregion Fyn, der underskrives i dag, sikrer, at Odense International Film Festival også de næste fire år, kan præsentere spændende film-arrangementer med projektet "Film for alle"

"Film for Alle" er en del af indsatsområdet "Fyn er film" under Kulturregion Fyn, som i dag underskriver den nye kulturaftale mellem ni fynske kommuner og Kulturministeriet.

Aftalen, som gælder for 2015- 2018, har til formål at styrke det fynske kulturliv. Odense International Film Festival (OFF) glæder sig over, at projektet "Film for alle" fortsætter og på den måde sikrer, at festivalens forskellige, skøre og spændende film-arrangementer kommer rundt på hele Fyn.

"Film for alle" skydes i gang til foråret og byder i år på: "OFF på tur", hvor fem vinderfilm fra OFF15 i selskab med instruktører og skuespillere sendes på tur til de fynske kommuner.

Derudover sætter det spritnye program "Talent på plakaten" fokus på de spirende fynske talenter, med afgangsfilm fra den fynske filmskole 18 Frames. Sidst men ikke mindst kan fynboerne med "Filmen tager ordet" stifte bekendtskab med en kendt instruktør, som vil give et unikt indblik i sin filmverden.

- Vi er utrolig glade for og stolte over at kunne videreføre konceptet "Film for alle" i samarbejde med Kulturregion Fyn. Det er så vigtigt for udbredelse af og kendskabet til kortfilmsgenren, som ellers sjældent når det store lærred uden for de største danske byer. Men det er også en stor fornøjelse, at vi med projektet her kan få festivalen til at leve hele året til glæde for mange flere, end vi normalt kan nå med festivalen i Odense i uge 35. Vi glæder os helt vildt til at besøge de mange fynske kommuner med spændende gæster, fantastiske kortfilm fra hele verden, morgendagens fynske filmtalenter og ikke mindst glæder vi også til inspirerende og tankevækkende snakke med det fynske filmelskende publikum, udtaler Festivalleder Birgitte Weinberger i en pressemeddelelse.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.