Krimi, krimi og flere krimier


Krimi, krimi og flere krimier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: Vinter er krimisæson. Ikke blot udkommer der i stribevis af danske krimier. Også udenlandske krimiforfattere har godt fat i det danske marked - ikke mindst på serie-basis. Det vil være umuligt at anmelde dem alle hver gang, men for de serie-interesserede følger her en lille oversigt over nogle af dem:

Svenske Ninni Schulmann er nået til sin femte bog om Petra Wilander og Christer Berglind fra Hagfors Politi og journalisten Magdalena Hansson. Den nye hedder "Velkommen hjem" og udkommer på People's Press 25. januar. Samme forlag udgiver 12. januar "Sommerfuglen og stormen" af hollandske Walter Lucius. Thrilleren er kåret til årets bedste krimi i Holland og første bind i en planlagt serie om journalisten Farah Hafez, der vikles ind i et internationalt forbrydernetværk, da hun undersøger en historie om en dreng, som er blevet kørt ned af en flugtbilist. Samme dag udgiver forlaget også "Et forjættet land" af svenske Mari Jungstedt. Det er andet bind i hendes Gran Canaria-serie.

Forlaget Jentas er aktuel med en række krimiserier. Amerikanske Tess Gerritsen, der udkommer i 40 lande, er nået til nummer fem i sin serie om en kvindelig retsmediciner og kvindelig efterforsker - Rizzoli og Isles-serien. "Skinddød" udkommer 23. januar. Kommissær Helen Grace er hovedperson i engelske Matthew Arlidges thrillerserie, hvori nummer to, "Bro Bro Brille", udkom i december. "Intet mindre end døden" er første bog i ny serie af amerikanske Erik Storey, hvis hovedperson hedder Clyde Barr. En eventyrer og lejesoldat, der hjemvendt til Colorado får et uhyggeligt opkald fra sin søster. Er udkommet. "Advokaten" er også første bind i en ny serie med advokaten Eddie Flynn som hovedperson. Bogen er udkommet og skrevet af irske Steve Cavanagh.

Lynda La Plante, forfatteren til serien "Mistænkt" - kendt fra tv med Helen Mirren i hovedrollen som Jane Tennison, er tilbage med en ny serie med Tennison. Den første i serien hedder "Mordere i skjul" og er udkommet på Odense-forlaget Loxodonta. Samme forlag har udgivet "Den sidste patrulje" af engelske M R Hall. Det er syvende bind i serien om ligsynsdommeren Jenny Cooper.

Fra serier til enkelståede krimier. Et andet Odense-forlag, Hoi Forlag, er aktuel med "Lyst" af svenske Åsa Schwarz - om en bestsellerforfatter, der trækkes ind i et dramatisk trekantsdrama - og med "Solens sidste stråler" af ligeledes svenske Lars Rambe. En thriller, hvis afsæt er en brutal henrettelse af en politiker i Nairobi.

Endelig er S.J. Bolton, der nu kalder sig Sharon Bolton aktuel med "Daisy i lænker - ville du falde for en seriemorder?". Er udkommet på Jentas.

Krimi, krimi og flere krimier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce