Krig som magisk kortspil


Krig som magisk kortspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot strategispil kombinerer rollespil med magiske samlekort.

En dværg kommer ind på en bar, hvor tre mænd sidder bænket om et kortspil. "Spiller du kort?" spørger mændene. Hvortil dværgen svarer: "Nej, jeg er skam rigtig dværg!".

Undskyldningen for at indlede denne spilanmeldelse med en vits er, at "Battle Forge" faktisk er et kortspil - forklædt som strategispil. Her taler vi dog ikke om de klassiske kort med hjerter, ruder, klør og spar. Spillet bygger på de mere fantasifulde samlekort, som befolkes af magiske væsner med forskellige styrker og svagheder.

Ligesom kortene kan spillet ved første øjekast virke meget kompliceret - for ikke at sige nørdet. Spillets magi bygger på fire elementer: ild, skygge, natur og frost. Og glem alt om møjsommelig træning af soldater. For her kan du fremtrylle skabninger øjeblikkeligt - ved hjælp af de magiske spillekort.
Kampene er et spektakulært skue, og spillet vrimler med fantasifulde figurer og besværgelser.
Kampene er et spektakulært skue, og spillet vrimler med fantasifulde figurer og besværgelser.

Vanedannende

Som i de store netrollespil er spillet opdelt i zoner, så du selv vælger, om du vil spille mod andre eller tackle spillets missioner (gerne i selskab med andre). Sejre belønnes med guld og opgraderinger. Den konstante fremdrift gør "Battle Forge" næsten lige så vanedannende som "World of Warcraft" - uden sammenligning i øvrigt.

Modsat "WoW" kræver dette spil ikke noget abonnement. Men man kan tilkøbe virtuelle spillekort - for rigtige penge. Det ligner et skråplan, at man således kan købe sig til en fordel i spillet. Men du kan frit udvikle de kort, du allerede har. Og med spillet følger nok point til mange timers morskab.

"Battle Forge" er en ferm fusion af rollespil og magiske samlekort. Strategidelen er lovlig overfladisk, men her er fuld knald på kampene, og grafikken er blændende smuk - hvis pc’en ellers kan følge med. Spillets rigdom af fantasifulde figurer og besværgelser vil afgjort appellere til alle, der spiller kort. På den magiske måde.

Krig som magisk kortspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce