Koncert og sjov skal hjælpe Asien


Koncert og sjov skal hjælpe Asien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Congress Center danner lørdag rammen om to shows fra kl. 15 til midnat

En fornem håndfuld scenekunstnere har sagt ja til at optræde gratis ved to velgørenhedsshows lørdag til fordel for genopbygning af katastrofeområderne i Sydøstasien.

- Titlen på det store støttearrangement "Fyn spiller Asien i gang" i Odense Congress Center indikerer, at det er nu, vi skal se fremad, og det gør vi i tæt samarbejde med Dansk Røde Kors, siger Christina Geertsen, ansat på OCC, der fik idéen til gigantshowet og som sammen med et energisk hold af frivillige knokler i noget nær døgndrift for at få sat programmet sammen til en Odense-begivenhed, der vil blive husket.

Hvem er arrangør?

- Hvis der er en arrangør, så må det være det fynske erhvervsliv.De har været meget positive og de bakker os helt utroligt op. For det kunne slet ikke lade sig gøre uden sponsorater - men det bliver ikke forfladiget af den grund, siger Christina Geertsen. Trods erhvervslivets massive opbakning bliver der ikke tale om et reklameshow, siger hun og fortæller om det praktiske:

- Vi er en lille intenst arbejde gruppe, der forsøger at få styr på alt fra teknik, sceneopsætning, lys, lyd og markedsføring til engagement af kunstnerne og de mindste detaljer i selve showet, der deles op i et for børn om eftermiddagen og et for voksne om aftenen,

Hvor meget er der styr på?

- Den slags begivenheder arrangeres ofte i sidste øjeblik, og sådan skal det også være. Der gik ikke så lang tid fra idé til handling, især fordi OCCs ledelse var med fra begyndelsen og lægger lokaler og masser af arbejdskraft til, siger Christina Geertsen.

Hvem kommer og underholder?

- Der kommer kendte og mindre kendte og underholder i en god sags tjeneste. Blandt dem er dejlige sangerinder som Laura Illeborg og Alberte Vinding, der dukker op med henholdsvis Jens Lysdal og Benjamin Koppel.

Sjov i foyeren

Programmet krydres med en forrygende koncert med The Blues Brothers Souvenir Show og det nye stjerneband Funch, der ved et par koncerter for nylig afslørede potentiale til at blive byens næste bud på et internationalt topband.

Og så komme Elvis-gruppen Devils med Henrik Busborg i front og minder publikum om King of Rock.

- Vi satser på to shows for hele familien med et - i sagens natur - anderledes mix af musikalske stilarter og showindslag. I foyeren bliver der storskærme og en mindre scene med blandt andet gøglere og stand up-komikere.

- Vi er overbeviste om, at det kommer til at fungere som en kunstnerisk helhed, siger Christina Geertsen.

Koncert og sjov skal hjælpe Asien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce