Klokkeren sælger billetter i Fredericia

10.000 solgte billetter er hjemme: Fra venstre en glad teaterchef Søren Møller, Lars Mølsted, som skal spille titelrollen som klokkeren Quasimodo og Felipe Gamba, direktør for International Production and Strategy i Disney Theatrical Group New York.
Foto: Søren Malmose

Klokkeren sælger billetter i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disney-musical har solgt de første 10.000 billetter trekvart år før premieren

Fredericia Teaters efterårsproduktion af Disneys "Klokkeren fra Notre Dame - The Musical" har allerede solgt 10.000 billetter, og Fredericia Teater forlænger derfor forestillingen med en uge.

Opsætningen får skandinaviens-premiere den 14. oktober 2016 på Fredericia Teater og københavner-premiere den 23. juni 2017 på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Musicalen er en succes allerede nu, og ifølge teaterchef Søren Møller tyder billetsalget endnu engang på, at Fredericia Teater kan forberede sig på en stor publikumssucces, og det forlænger derfor allerede nu forestillingen med en uge.

- Det er fantastisk, at vi med Disneys "Klokkeren fra Notre Dame- The Musical" er kommet ligeså godt fra start, som vi gjorde med "Shu·Bi·Dua - The Musical" og de øvrige Disney-forestillinger. Det glæder mig meget, at danskerne har fået så stor tillid til vores produktioner, siger teaterchef Søren Møller.

Det endelige cast er endnu ikke helt på plads, men det er den centrale titelrolle som den pukkelryggede klokker Quasimodo. Den tilfalder det Reumert-belønnede stortalent Lars Mølsted. Han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2010 og har siden 2011 været skuespiller ved Fredericia Teater.

Klokkeren sælger billetter i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce