Den irske popsanger Ronan Keating er tilbage med sit første album i fire år, og til sommer spiller han sin eneste koncert i Danmark i år, når han lørdag 13. august gæster Den Fynske Landsby i Odense.

Ronan Keating fik sit gennembrud, da han op gennem 1990'erne smeltede pigehjerter på stribe som en del af bandet Boyzone. Siden da har den nu 38-årige irer fortsat sin vej mod stjernerne og har blandt andet udgivet 10 soloalbummer. Hans nye album får "Time Of My Life".

- At vi kan præsentere Ronan Keating i Den Fynske Landsby er virkelig stort, at det så er hans eneste koncert i Danmark gør koncerten til noget helt unikt. Derfor forventer vi også et voldsomt tryk på billetsalget allerede fra start. Man kan roligt begynde at glæde sig, da det med garanti bliver en aften, man vil huske, siger booking- og programchef Henrik Sørensen fra JVB Concerts.

Hvis man drømmer om at synge med på Ronan Keatings kæmpehits "When You Say Nothing At All" og "Life Is A Rollercoaster" kan man købe billet fra tirsdag 22. marts kl. 10.00 fra Billetnet.dk.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.