Ung soulsanger spiller i Odenses kulturmaskine den 19. september

Den unge knægt Karl William har taget Danmark med storm. Med sin karakteristiske stemme og røde hår serverer han fløjlsblød pop, som går rent ind. Aarhus-knægten har senest udgivet det anmelderroste album "Placebo" og følger nu op med en tour, hvor Kulturmaskinen i Odense slår dørene op den 19. september.

Den debuterende kunstner slog benene væk under musikbranchen og anmelderne, da han som 18-årig lagde debutsinglen "Kostumeramt" på nettet i 2013. Singlen er soulet og drømmende, men først og fremmest er det Karl Williams egen lyd. Han skriver om livet, som livet er, med en poetisk og meget ærlig tilgang til alt hvad han ser og oplever. Karl Williams to ep'er har indtil videre fået gode anmeldelser, ligesom hans intense koncerter også har høstet masser af ros.

Karl William har været i rotation på P3 og er ligeledes blevet taget ind af flere lokalradioer landet over. Karl Williams første single "Placebo" kom i marts, og den er samtidig titelnummeret på det fuldlængdealbum som udkom i maj.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.