Kansas City i samarbejde med Roskilde Festival

Roskilde Festival er gået sammen med blandt andet Kulturmaskinen og Tobaksgaarden om et landsdækkende samarbejde. FOTO Andreas Bang Kirkegaard
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Kansas City i samarbejde med Roskilde Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske spillesteder og festivaler går sammen i én stærk organisation

Amatørorkestrene i Kansas City i Odense og det regionale spillested Posten i Odense er gået sammen med en lang række andre danske spillesteder og festivaler om at danne én stærk organisation for livearrangører.

Dansk Live, som det nye samarbejde hedder, er skabt ved at foreningerne spillesteder.dk og Festivaldanmark er fusioneret i én fælles interesseorganisation.

Derfor er der skabt én fælles organisation for så forskellige steder som Kansas City, Roskilde Festival, Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg og Grøn Koncert.

I alt 80 spillesteder og 20 musikfestivaler er med i Dansk Live. Blandt de andre fynske medlemmer af det nye samarbejde er Kulturmaskinen i Odense, Harder’s i Svendborg og Tobaksgaarden i Assens.

Den nye forening betegner i en pressemeddelelse sig selv som ”den rytmiske musiks stærkeste, politiske talerør:”

- Festivaler og spillesteder har samme politiske dagsorden. Vi arbejder kulturpolitisk, erhvervspolitisk og lovgivningsmæssigt for de bedste rammer for livemusikken, og da alle vores medlemmer dagligt arbejder i musikkens tjeneste, giver vores nye fælles forening på mange måder rigtig god mening, siger Henrik Bondo Nielsen fra Roskilde Festival, den ene af Dansk Lives nyvalgte formænd.

Den anden er Jesper Nordahl, chef for spillestedet Amager Bio.

Kansas City i samarbejde med Roskilde Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce