Julerier med monstre, nisser, slik og eventyr


Julerier med monstre, nisser, slik og eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: Julemåneden nærmer sig og dermed også de mere juleagtige bøger. Vi har plukket otte af slagsen, som du kan læse om her:

Peter A.G. Nielsen er aktuel med "Julekalenderen - en vinterbaders notater fra menneskehavet. I bogen, der er udkommet på Eksistensen, kan man hver dag i julemåneden læse en samtale mellem Peter A.G. og et menneske, der åbner vores blik for mangfoldigheden. Vi møder bl.a. en næsten blind mand, en duedame og en dansende skraldemand.

Bagedyst-vinder Tobias Hamann har skrevet "Tobias' jul -24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op)." Titlen siger det meste om bogen, og når man blader, er der dømt sukkertrang. Udkommet på Gyldendal.

Blandt gengangerne finder vi "Jul på borgen" - også i år med Pia Kjærsgaard som redaktør. I bogen fortæller medlemmer af Folketinget, ministre og ansatte på Christiansborg hver en julehistorie. Dele af overskuddet fra salget går til hjemløseorganisationen Hus Forbi. Udkommet på People's Press.

"Ved julelampens skær" er den mest trofaste julebog af alle. Til næste år har den 100 års jubilæum. I denne udgave nummer 99 er det Bettina Aller, der fortæller om sin barndoms jul. Udkommet på Grønvald Fynbos forlag - gennem Gyldendal.

"Julebestiariet" er en ny type julekalender for både børn og voksne. Benni Bødker har indsamlet oplysninger om 24 af de fæleste julemonstre og "monster"-tegner John Kenn Mortensen har illustreret. Udkommet på Cobolt.

For de yngste er der bl.a. "Det rimer nu til julefest" af tale-og hørepædagog Bjarne Larsen. De 24 kapitler er skrevet på rim og handler om Sofie og Hans, der har besluttet sig for ikke at servere julegrød med smørklat til nisserne, for de tror ikke, de findes. Men de tager fejl - som alle os julekyndige og deres eget barnebarn ved. Udkommet på Mellemgaard.

Gyldendal har samlet en række julehistorier i "Gyldendals store julebog for de små". Bogen består af både nye og gamle julehistorier, aktiviteter, opskrifter og julesange og er rigt illustreret.

Det er også Gyldendal, der står bag "Jul i andre lande", som er skrevet af Sofie Maria Brand og illustreret af Rasmus Juul. Den beretter, som titlen antyder, i ord og billeder om, hvordan man holder jul i andre lande.

Julerier med monstre, nisser, slik og eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce