Komikeren Jonatan Spang optræder fire gange på Fyn i efteråret med sit nye show "Jonatan Spangs Danmark"

Nogle husker ham bedst for hans grænseoverskridende optræden ved Dronning Margrethes 75-års fødselsdag, andre for hans rolle som filminstruktør af blandt andet "Talenttyven". Men snart er komikeren Jonatan Spang aktuel med noget helt andet - et one man-show med titlen "Jonatan Spangs Danmark".

I showet, der kan opleves fire gange på Fyn i efteråret, tager han fat i det, vi har tilfælles: Samfundet og dets knastørre kringelkroge.

- Ideen er at behandle nogle af de emner, som betyder meget for os, men som gør os helt trætte, så snart vi begynder at tale om dem. Hvis jeg bruger alt det, jeg har lært som komiker og trækker det mest absurde frem, kan det så gøres sjovt at tale om samfund? Det var min tanke, siger Jonatan Spang

Showet har premiere i København 17. september, og det kan opleves på Fyn 7. oktober på Magasinet i Odense, hvor han kommer igen 18. november, på Svendborg Teater 8. oktober og på Tobaksgaarden i Assens 31. oktober.

Billetsalget er begyndt.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.