Jay-Z og Jennifer Lawrence blandt mest indflydelsesrige

Rapper Jay-Z er, blandt andet sammen med sin kone, en af verdens mest indflydelsesrige personer
Foto: AP/Polfoto

Jay-Z og Jennifer Lawrence blandt mest indflydelsesrige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Time Magazine har vurderet, at Jay-Z og Jennifer Lawrence er blandt verdens mest indflydelsesrige personer.

Man har ligeså meget at skulle have sagt, når man bruger hverdagen på at rappe om guldkæder og halvnøgne damer, som når man er præsident i USA.

Det vurderer i hvert fald Time Magazine, der på sin årlige liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer både har fundet plads til rapperen Jay-Z og den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Lawrence.

Listen er ikke rangeret, men en tilfreds Time-chefredaktør, Rick Stengel, kalder den både "bred" og "dyb".

New Yorks borgmester, Michael Bloomberg, er ikke overrasket over, at 43-årige Jay-Z er at finde på listen. Han beskriver rapperen som "en legemliggørelse af den amerikanske drøm".

- I næsten alt, hvad han har forsøg sig med, har han haft succes. Og derved har han bevist, at den amerikanske drøm er i live i bedste velgående, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

På ganske kort tid er det også lykkedes 22-årige Jennifer Lawrence at sætte en fed streg under sit store skuespiltalent.

Ved dette års Oscar-uddeling modtog stjernen en statuette for sin hovedrolle i filmen "Silver Linings Playbook", men allerede inden da var hun et kendt ansigt, idet hun leverede en overbevisende præstation som Katniss Everdeen i den populære film "The Hunger Games".

Og andre kendte i den mere kulørte genre har også fundet vej til den prestigefyldte Time-liste. Superstjernen Justin Biebers manager, Scooter Braum, Beyoncé, Justin Timberlake og Frank Ocean kan nemlig også bryste sig af titlen som en af verdens 100 mest indflydelsesrige.

USA's præsident, Barack Obama, er for ottende gang med på listen, som også omfatter Obamas hustru Michele, pave Frans, den britiske hertuginde Kate, Nordkoreas leder Kim Jong-un og præsident for Den Europæiske Centralbank, Mario Draghi.

Ingen danskere er på listen i år, men tidligere har Bjørn Lomborg (2004), Connie Hedegaard (2009), René Redzepi og Henrik Schärfe (2012) været at finde.

Jay-Z og Jennifer Lawrence blandt mest indflydelsesrige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce