"Jagtsæson": Her er hovedrollernes syn på Fyn

De tre hovedroller i "Jagtsæson" indtager i disse uger Fyn. Fra venstre: Stephania Potalivo, Mille Dinesen og Lærke Winther. PR-foto

"Jagtsæson": Her er hovedrollernes syn på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo spiller Eva, Marlene og Isabella i "Jagtsæson", der lige nu optages i det fynske. Men hvad synes de om at optage på Fyn?

Film: Skuespillerne og filmholdet fra den Filmfyn-støttede "Jagtsæson" bor i disse dage på Boltinggaard Gods, mens de gennem dagene bevæger sig til kommunerne Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Kerteminde og Assens for at optage.

Avisen mødte de tre hovedrolleindehavere Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo på deres optagelser i en villa på Thurø. Til en snak om at være på Fyn.

Mille Dinesen
Mille Dinesen (i sofaen) bliver her instrueret af Tilde Harkamp, som er instruktør på "Jagtsæson". Foto: Katrine Becher Damkjær

- Vi arbejder jo meget og intenst, så der er ikke tid til at se så meget her. Der er meget transport frem og tilbage, og vi er hjemme sent. Men her er skønt, og det er sjove og afslappende omgivelser at optage i.

- Da jeg var hjemme i København i weekenden, gik det pludselig op for mig, at jeg havde været på Fyn i 14 dage. Jeg har min søn og min hund med, så det mærkes ikke så meget, at jeg er væk.

- Jeg glæder mig til lige at have en halv fridag, hvor jeg med min søster kan tage et smut til Faaborg, for der er min mor oprindeligt fra. Og selvfølgelig besøge Odense, for jeg er jo en gammel byrotte, og vi kan godt lide de større byer.

Har du en fortid i det fynske?

- Ud over at min mor kommer herfra? Nej, ellers ikke det store.

Lærke Winther
Lærke Winther får sig her en snak med en anden af skuespillerne på settet, nemlig Rasmus Botoft. Foto: Katrine Becher Damkjær

- Vi lever jo lidt i vores parallelverden i den her arbejdslejr. Vi optager i nogle flotte huse som her på Thurø, men meget får vi heller ikke set.

- Optagelserne har været lidt præget og udfordret af, at det har regnet meget på det seneste. Men sådan er det i filmbranchen. I morges var der dog den smukkeste solopgang over en masse skøn natur på vores tur til Thurø.

Hvad med fynsk fortid? Har du noget af det?

- Jeg indspillede filmen "Mødregruppen" her i sommers, hvor vi også boede på Boltinggaard Gods. Det var en god oplevelse.

- Ellers kan jeg huske, at jeg har været på Bjørnø syd for Faaborg. Her havde min venindes familie et fedt sommerhus, vi besøgte. Jeg kan huske, at vi så nogle lækre drenge løbe rundt og spille fodbold. Da en af fodboldspillerne så os, mistede han opmærksomheden og løb ind i et træ.

Stephania Potalivo
Stephania Potalivo er tilbage i det fynske. Foto: Katrine Becher Damkjær

- Her er så dejligt og fredeligt. Fyn er virkelig fin, selv om vi oplever det meste fra bilvinduet.

- Derudover er det godt at have en fast base på Boltinggaard. Så vi ikke skal tilbage til privatlivet og hele tiden omstille os på at optage igen.

Har du andre forhold til Fyn?

- Jeg optog til tv-serien "Mercur", hvor vi boede i Svendborg. Folk var meget åbne og søde dér, og selv om byen er stor, skete der ikke så meget, at man ikke sagtens kunne slappe af.

"Jagtsæson": Her er hovedrollernes syn på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce