De fleste danskere vil kende sangene "It Must Be Love" og "Our House", som det engelske band Madness udsendte i 1981 og 1982. Siden er det blevet til yderligere 10 albummer med den excentriske sanger Graham "Suggs" McPherson i front. Ham fik avisen en snak med inden gruppens udsolgte koncert på Store Vega i København.

Det må være skæbnen, der er på spil, da interviewet med Graham "Suggs" McPherson begynder klokken 17.30 søndag eftermiddag den 5. november. Det er præcis dér,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.