Instruktøren til den næste Afdeling Q-filmatisering er fundet

Pressefoto: My Thordal.

Instruktøren til den næste Afdeling Q-filmatisering er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

42-årige Christoffer Boe, der senest stod bag "Spies & Glistrup" (2013), skal instruere den fjerde film i rækken om Carl Mørck, Assad og Afdeling Q, "Journal 64".

Efter tre filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens succesfulde kriminalromaner om efterforskningsenheden Afdeling Q står den fjerde og foreløbigt sidste film - "Journal 64" - for nu døren.

Filmselskabet Zentropa har nemlig kun rettigheder til fire film, ligesom hovedrolleindehaver Nikolaj Lie Kaas åbent har udtalt, at "Journal 64" bliver hans sidste optræden som den martrede kriminalefterforsker Carl Mørck.

Der er dog ingen grund til at tro, at Zentropa kører den hjem på rutinen - særligt ikke med offentliggørelsen af filmens instruktør, den alsidige Christoffer Boe.

Boe har tidligere stået bag kunstnerisk udfordrende film som "Reconstruction" (2003), der også havde Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, "Allegro" (2005) og "Offscreen" (2006), mens han i 2013 fik sit folkelige gennembrud med "Spies & Glistrup". Nu er han klar til at give smæk for thriller-skillingen, som han også gjorde med sin vellykkede og komplekse spændingsfilm fra 2010, "Alting bliver godt igen".

I en pressemeddelelse udtaler instruktøren:

- Jeg glæder mig til at kaste mig over Carl Mørck og hans mysterier. Ikke for at nedbryde ham - men for at bygge ham op og finde nye veje og nye udtryk indenfor det folkelige. Jeg har selv været ung og naiv og troet, at det folkelige var kunstens modsætning. Men som årene er gået, kan jeg nu som moden herre se, hvordan det folkelige netop kan være kunstens sparringspartner, der lader os alle betræde nye veje. Jeg glæder mig til at tage de første skridt med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares - og hele holdet bag serien, som er noget af det stærkeste og mest underholdende, dansk film har leveret.

Optagelserne til "Journal 64" starter til næste år, og filmen forventes at få premiere 4. oktober 2018.

Instruktøren til den næste Afdeling Q-filmatisering er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce