Restaurant Lieffroy i Nyborg var blandt de tre fynske restauranter, der var spået en Michelin-stjerne. Det blev ikke i år, men ejer Patrick Lieffroy glæder sig dog over, at Michelin-inspektørerne er begyndt at kigge uden for storbyerne.

- Jeg vil ikke sige, vi er skuffede, for vi har ikke forventet noget, siger Patrick Lieffroy, efter Michelin onsdag har uddelt stjerner til de nordiske restauranter.

Det blev ikke stjerner til de fynske restauranter i denne omgang, men for første gang har den franske spiseguide kigget uden for København og Aarhus - og det er positivt, mener man i Nyborg:

- Det er rart at vide, at inspektørerne nu kommer ud på landet også. Nu var de så ikke hos os i år, men jeg er ret sikker på, at det nok skal komme.
-
- Der er helt sikkert potentiale på Fyn til en Michelin-stjerne, så mon ikke de kommer til at se den her vej på et tidspunkt, siger Patrick Lieffroy.

Der var dog flere danske restauranter, der fik Michelin-stjerner også flere i provinsen, heriblandt Kadeau på Bornholm og Henne Kirkeby Kro. Du kan se hele listen over De danske Michelin-restauranter her 

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
32
- Falsled var ikke en stjerne værd

- Falsled var ikke en stjerne værd

Pasfall tilfreds med at blive nævnt i Michelin

Pasfall tilfreds med at blive nævnt i Michelin

10
Ingen stjerner, men: Michelin-ros til to fynske restauranter

Ingen stjerner, men: Michelin-ros til to fynske restauranter