Indiana Jones leger med Lego


Indiana Jones leger med Lego

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manden med hatten og pisken vender tilbage som levende lego-figur

Stjernekrigen gjorde sig glimrende i lego-format, og nu er turen kommet til et andet af LucasFilms klassiske filmeventyr: Indiana Jones.

Som undertitlen "The Original Adventures" antyder, dækker spillet de tre første film. Du må altså undvære det biograf-aktuelle eventyr. Men her er stadig nok at tage fat på - med at finde Pagtens Ark og den Hellige Gral og nedlægge lego-nazister ("I hate those guys") på samlebånd.

Figurerne er i sagens natur meget lego-klodsede. Men det er imponerende, hvordan grafikerne har indfanget essensen af Harrison Ford, Sean Connery og seriens (få) andre hovedfigurer. Genkendelsens glæde er stor, og spillet både genopliver og videreudvikler filmenes charmerende humor.

Her er også kræset for omgivelserne, som er stemningsfulde og varierede. Lyden præges selvsagt af den berømte filmmusik, men her er også gode effekter - i effektiv surround, hvis udstyret er på plads.
Med få midler genoplives de kendte figurer i lego-format.
Med få midler genoplives de kendte figurer i lego-format.

Klassisk stil

Som ventet er her tale om et klassisk platformspil, hvor du samler skatte, undgår fælder og løser små gåder undervejs. Det kan virke lidt gammeldags, men for det meste er spillet sjovt og udfordrende. Især fordi man kan være to på samme tid. Uden samarbejde kommer du ingen vegne. Så hvis du spiller alene, skal du løbende skifte mellem Indiana Jones og hans makker for at udnytte figurernes særlige evner.

Nintendo DS giver god mulighed for at spille trådløst med andre, men desværre kræves i dette tilfælde to eksemplarer af spillet. Ellers er DS-versionen lige så imponerende som udgaven til Xbox 360. Styringen er i begge versioner let at gå til, der er langt mellem frustrationerne, og alle udgaver er oversat til dansk. Så akkurat som Legos Stjernekrigs-spil er Indiana Jones et fint familiespil, der nok skal samle børn og voksne til skattejagt foran skærmen.

Spillet fås også til Fås også til pc, PS2, PS3, Wii og PSP.

Se mere på: www.legoindianajones.co.uk

Indiana Jones leger med Lego

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce