Indebrændt Martin Nørgaard til Odense

Komikeren Martin Nørgaard er klar med sit allerførste one man show "Indebrændt". Han optræder på Magasinet i Odense 5. oktober klokken 20. Foto: Andreas Martin

Indebrændt Martin Nørgaard til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske komiker-talent Martin Nørgaard har lavet sit første one man show "Indebrændt". Han optræder på Magasinet i Odense 5. oktober.

Komikeren Martin Nørgaard er klar med sit første one man show "Indebrændt", og det kommer til at finde sted i Odense, skriver hans maneger Thomas Seerup.

"Indebrændt" handler om alt det, der er galt med verden. Og alt det der er galt med Martin Nørgaard. Uanset hvor problemerne ligger, lover Thomas Seerup, at showet bliver befriende sjovt, ærligt og personligt - og det bliver i den comedy-stil, som har gjort Martin Nørgaard populær.

Martin Nørgaard har, siden han første gang var at finde på den danske komikerscene som 18-årig, fået mange anmelderroser for sit talent. I 2010 blev han nummer tre til DM i stand-up. Han var opvarmer for Linda P i 2011 og blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013 - han vandt den i 2014. Han lavede stand-up-showet "Det Dystre Skæg" sammen med kollegaen og vennen Elias Ehlers i 2016. Og sideløbende har Martin Nørgaard haft succes med det, han nok er mest kendt for, nemlig sit satireprogram på TV2 Zulu, som hedder "Nørgaards Netfix".

Martin Nørgaards one man show "Indebrændt" foregår på Magasinet i Odense 5. oktober klokken 20.00.

Indebrændt Martin Nørgaard til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce