Hyggedag og skattefar

18 medarbejdere fra Told &Skat, folkekære Birthe Kjær, tre sydfynske piger, Midtfyns Festival-bossen Knud Bjerre samt masser af gæster hyggede sig i går i Skive. foto: casper jakobsen

Hyggedag og skattefar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BEACHPARTY: Festivalens sidste dag er hyggedag. Men den byder på uventede gæster

Fredag aften var Beachpartychef Knud Bjerre i Aalborg. Her havde han sideløbende med partyet i Skive en to-dages musikfestival kørende, og når Bryan Adams kommer, så kommer chefen også for at tilse, at stjernen får optimale forhold lige til midnatsklokken lyder, og han forlader scenen i Mølleparken.

Mens de 10.000 tilskuere gyngede til den canadiske stjerne, og inden Knud Bjerre ud på natten kom tilbage fra Aalborg, havde han ellers haft uventet besøg på partypladsen i Skive.

18 mand fra Told & Skat dukkede op og tjekkede boderne, hvad der ikke på nogen måde kunne bekymre Bjerre - heller ikke efterfølgende.

- Jeg har jo kontrakt med foreningerne i de enkelte boder, og hvem de ansætter og under hvilke forhold, er de selv ansvarlige for, siger han.

Told & Skat kontrollerede især pizzeriaerne, shawarma-barerne, men også udskænkningssteder.

- Told & Skat kontrollerer specielt personalet. Om der er nogen, der har lønnet arbejde, samtidig med at de får sociale ydelser af den ene eller den anden art. Og så har de svært ved at tro, at vi - foreningerne - ikke aflønner hjælperne, siger Niels Chr. Jeppesen, formand for Sparkær Idrætsforening.

Hvad Told & Skat rent faktisk fik ud af det, er der ikke rigtig nogen, der ved.

- Men den slags aktioner har stor præventiv virkning, siger Jeppesen.

De sydfynske piger

Skattefars besøg gik glat hen over hovedet på publikum, og det kunne heller ikke ødelægge Knud Bjerres humør på sidstedagen, der, som han siger, er dagen, hvor der skal hygges. Der er alligevel ikke noget, der kan laves om, og børn og forældre kommer på besøg.

Så bortset fra køreturen til Aalborg for at hente Bryan Adams, er der dømt hygge.

Det er der også for de tre sydfynske piger, Liv Reese, Karoline Riber og Josefine Hüttel fra Skaarup. De tre unge teenagere i gruppen Jolika vandt konkurrencen "Komet for en aften" i Svendborg, og er nu taget med manager René Wowk fra RW Production i Ringe til Beachparty i Skive, som en del af vinderpræmien.

- Jeg har også Popstar-deltagerne Maria Lucia, Jannik og Christina med i bilen. De optræder på Store Scene, men er også med for at lære og for at se, hvad der foregår bag scenen, siger René Wowk.

- Dem skal vi høre, høre noget andet god musik, lege vi er kendte, have nogle autografer og tage nogle billeder af de kendte, griner pigerne, der i aftes sang i Skaaruphallen i forbindelse med opvisningskampen mellem GOG og Tved, og som i løbet af ugen har andre engagementer i det sydfyske.

Birthe Kjær-kult

Blandt deres idoler tælles Birthe Kjær ikke.

Hun har til gengæld en kæmpemenighed på Beach Partyet bestående af unge, midaldrende og gamle, som hopper, gynger og synger med på "Vi maler byen rød" "Arrivedeci Frans", så selv skyerne synes at flytte sig.

- Vi har ikke tid til at snakke, vi skal over at høre Birthe Kjær, siger et par journalistpraktikanter fra Skive Folkeblad.

Det samme skal en god del af de 150 VIP'ere fra Radio Viborgs sponsorkreds, Danmarks største lokalradio, der i dagens anledning er inviteret på grillmad og fadøl backstage. Og mange af dem står klar med papir og blyant. De skal have autografer med hjem.

Men ikke fra Bryan Adams. I sin langærmede T-shirt, cowboybukser og Adidas-sko får han lov at passe sig selv, spise den kage, en kvindelig beundrer har foræret ham, og varme op på sin akustiske guitar i skurvognen, serviceret af egen kok, en hær af medbragte hjælpere og et partycrew, der virkelig er oppe på stikkerne.

- Birthe Kjær er ren kult på Skive Beach Party, siger Knud Bjerre.

Han befandt sig også blandt tilskuerne og i koret til "Den knaldrøde gummibåd".

Hyggedag og skattefar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce