Hvor er den gode historie?


Hvor er den gode historie?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantasien hjælper gevaldigt

Terry Pratchett har formået at skabe en fantasifuld ny verden, der emmer af spænding og livslyst. Men selvom universet med de små blå mænd er yderst kreativt og originalt, mangler der alligevel en kant til det; et plot der sørger for at man bliver rigtig fanget og trukket ind i den nye verden.

Læseren bliver ikke trukket ind i Nac Mac Feeglerne (de små blå mænd), men det gør Tiffany, bogens unge hovedperson. Hun lever en stille tilværelse på familiens gård og hjælper til med at passe alle fårene, da hendes lillebror pludselig en dag er væk. Hun møder Nac Mac Feeglerne, der vil hjælpe hende med at røve lillebror tilbage fra den onde alfedronning. Undervejs finder Tiffany ud af, at hun er en heks, og det får blot de små mænd til at se endnu mere op til hende.

Den mystiske verden med Nac Mac Feegler, alfedronning og hekse er beskrevet godt og farverigt. Også Tiffany's hjem oppe i bakkerne og hendes familie af fåreavlere er en sød og interessant fortælling. Men selve historien om kidnapningen og klimakset i kampen mod alfedronningen er alt sammen noget, man i mere eller mindre grad har hørt om mange gange før.

Med en ny original historie er der ingen tvivl om, at det eventyragtige univers vil blive langt mere spændende, og så vil læseren måske blive trukket med helt ind i bogens indre.

Om bogen

Terry Pratchett: "De små blå mænd", 304 sider, 99,95 kr., Borgen.

Hvor er den gode historie?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce