Hvad byder man uventede gæster?

Mette Kildetoft og Henrik Bolding Hansen i stuen, der ofte har givet plads til hjemlige koncerter. Foto: Iben Friis Jensen

Hvad byder man uventede gæster?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: I huset på Øksenbjergvej hos Mette Kildetoft og Henrik Bording Hansen er de vant til gæster. Når hele familien dyrker musik - Henrik spiller guitar, Mette mener ikke længere, hun kan kalde sig saxofonist, men har dog spillet og de fire børn spiller trommer, bas, klaver, guitar, kontrabas - har der altid været folk i stuen og køkkenet.

Men næppe som i dag, da tolv fremmede indtager stolene omkring det store køkkenbord for at opleve teater-performancen, "Udsigter fra min bedstemors køkken".

- Det sjove er, at vores ven, Henning Harder, bare kom og sagde: "I skal lige vide, at der skal være teater i jeres køkken på fredag"...

Nå okay. Men med Mettes og Henriks holdning til at være værter, var det bare en oplysning taget til efterretning.

- Jeg synes, det er lige så stort, at der skal VÆRE et arrangement, som hvad der rent faktisk skal ske, siger Henrik bording Hansen og tilføjer, at udover han er lidt nervøs for at møde bedstemoderen, som han kan forstå kan være lidt skrap, så er det også fantastisk rart at blive forstyrret.

- Som når naboen kommer for at låne lidt sukker... Sådan er det også at låne sit køkken ud. Dejligt! Konstaterer han og bliver afbrudt af de første gæster/teaterpublikum: - Dav Helle... når jeg tænkte nok, at der måtte komme nogen, vi kendte!

Hvad byder man uventede gæster?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce