Hustruvold og hundelig hos Kiss-guitarist

Der er ikke langt fra guitar til glasskår - og hundelig. Her ses Kiss på scenen.
Foto: Ullstein Bild

Hustruvold og hundelig hos Kiss-guitarist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han tæskede sin kone og slæbte hende gennem glasskår. I huset fandt politiet fire døde hunde.

Den tidligere guitarist i rockbandet Kiss Vincent Cusano slog sin kone i ansigtet og slæbte hende igennem en bunke glasskår i søndags. Da politiet ankom til huset for at arrestere ham, fandt de fire hundelig. Det skriver nyhedssiden TMZ.

Vincent blev arresteret for overfaldet - men ikke for de døde hunde.

Ifølge en betjent fra Rutherford dukkede Vincents kone, den 44-årige Diane, søndag op på politistationen "dækket af blod" og med en stank af alkohol. Her fortalte hun, hvordan hun var undsluppet fra parrets hjem i Tennessee.

Diane fortalte, hvordan Vincent Cusano, der også går under navnet Vinnie Vincent, slog hende i ansigtet i et skænderi om en kvinde, han havde talt med. Vincent skulle efter sigende have "taget fat i hendes hår og smidt hende mod gulvet".

Herefter har eks-guitaristen angiveligt trukket hende gennem en bunke glas fra en ituslået tallerken. Diane fortalte politiet, at Vincent smed hende mod jorden fire gange, før hun undslap og kørte til politistationen.

I hjemmet fandt betjentene ikke bare Vincent, men også fire lukkede beholdere, der indeholdt afdøde hunde. Ifølge Diane var hundene blevet dræbt af en anden af parrets i alt ni hunde.

Vincent blev arresteret for overfaldet på konen, men efter en undersøgelse af de døde hunde har et dyrevelfærdshold fundet frem til, at der ikke er tale om dyrplageri.

Selv om det virker mærkeligt, er det altså ikke ulovligt at opbevare sine døde kæledyr i plastikbeholdere. Ifølge Pet Adoption Welfare Services har parret markeret beholderne som gravsteder og har skrevet små beskeder til hver hund.

Hustruvold og hundelig hos Kiss-guitarist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce