Hugh Grant tilbage efter to år

Hugh Grant er tilbage efter en pause på to år.

Hugh Grant tilbage efter to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Film: Den engelske skuespiller Hugh Grant har lært at tøjle de psykiske problemer, der fik de romantiske komediers konge til at overveje et karrierestop efter sin seneste film for to år siden.

I weekenden havde de amerikanske biografgængere mulighed for at se 49-årige Grant i sin comeback-film "Did You Hear About the Morgans".

- Selvom jeg virkelig nød at lave min seneste film, "Music and Lyrics", fik jeg nogle forfærdelige panikanfald. Og derefter tænkte jeg, at jeg ikke havde lyst til at opleve flere panikanfald. Det var det, der holdt mig væk, siger Hugh Grant til nyhedsbureauet AP og tilføjer, at skuespilleriet aldrig har været nemt for ham:

- Jobbet var ment som en joke i et års tid, efter jeg forlod universitetet. Og jeg var så dårlig i de første ting, jeg lavede, at jeg tænkte: "Jeg bliver nødt til at lave et job mere for at bevise, at jeg ikke er helt så dårlig". Og det har stået på i 27 år nu, siger han.

I sin nye film spiller Hugh Grant og "Sex and the City"-stjernen Sarah Jessica Parker et knap så velfungerende ægtepar fra Manhattan, der sendes væk fra storbyen New York af FBI, da de bliver vidner til et mord.

Filmen får ifølge planen dansk premiere 7. januar.

Hugh Grant tilbage efter to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce