Holger går til makronerne


Holger går til makronerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man er til Frederick Forsyth, thrillerens grand old man, vil man også være til Anders M. Hansen, der nu debuterer med "Russisk roulette" - en meget underholdende historie om terrorisme, gåden Rusland og en mands desperate navigation i en labyrint af intriger.

Anders M. Hansen (der også er advokat og tidligere forbindelsesofficer, instruktør for jægersoldater og rådgiver for generaler) har formentlig brugt en god del af sit erfaringsmateriale til at skabe Holger Berg (som sørme også er advokat og reserveofficer). Men Hansens baggrund sikrer også historien den troværdighed og realisme, som er nødvendig for at få læseren til at sluge de til tider lidt sensationelle stunts og thriller-moves.

Holger Berg udvælges til at rejse ind i det russiske mørke for at redde en bortført dansk jægersoldat ud af kløerne på islamitiske terrorister. Men Berg mister undervejs rygdækning fra en presset dansk regering, og så er Rusland et særdeles udsat sted at befinde sig.

Bortset fra en besynderlig brug af kursiveringer, kaskader af engelske udtryk og en trang til at beskrive personerne ud fra deres ur, jakkesæt eller bil er "Russisk roulette" en talentfuld thriller. Desuden er der ifølge hjemmesiden holger-berg.dk endnu et bind på vej, og det lover godt for genren, at den har fået en repræsentant, der kan finde ud af at gå til makronerne.


Anders M. Hansen: "Russisk roulette". 360 sider, 299 kroner. TV 2 Forlag.

Holger går til makronerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce