Himlen er nær

Der er fart og tempo og masser af grin midt i panikken. Foto: Kim Rune

Himlen er nær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REVY:Odense Sommerrevy bør flyttes ind på Flakhaven

Det kan godt være, de er amatører, men i så fald er de nogle stærkt professionelle af slagsen. For Fjordagerscenens lystige medlemmer leverer en revy, der sagtens kan matche de mange finurlige indslag på de danske sommer-scener.

Ikke at der på nogen måde er noget revolutionerende i den odenseanske revy, den føjer sig til traditionen indenfor "kniv og gaffel-revyerne", det vil sige sang og musik, vittigheder, (mange af dem alt for kendte), i en lind strøm og først og fremmest tekster, der kan få husarerne til at hive hænderne op af lommerne og flække af grin.

Ind imellem er der numre, der går langt ud over det almindeligt accepterede niveau for god og sober sexualoplysning, og der er sågar rene kiksere iblandt, men vurderet som helhed er revyen morsom, kvik, kontant og letflydende.

Og det er ikke en lokalrevy. Bevares, der er da et indslag om lokal-tv, som er noget lang i spyttet, til gengæld er Peter Milling-visen om Anker Boy og hans hår ren verdensklasse, overbevisende afleveret af Lars Arvad.

"Byen har fortjent, at dit hår sidder mindre pænt, Oh Anker Boy".

Sådan blev borgmesteren permanentet, om han så senere får skæl og kommer til at ligne Johnny Madsen, som visen ønskede, det vil vise sig.

Den sang kunne måske også have slået an på en landsdækkende scene, og ellers kunne resten af repertoiret. For her er Anton, med efternavnet Berg, der så gerne vil være skuespiller i revyen, men kommer for sent. Inspirationen er hentet hos "Angora-drengenes" morgenradio-hit "Hallo, chef, jeg kan ikke komme på arbejde i dag", men det er en inspiration, der er bygget intelligent videre på.

Og Jimmy Nielsen har fuldstændig fat om figuren, der underspilles aldeles frydefuldt.

Og netop skuespillersiden er vel det stærkeste kort i revyen. Jan Larsen er formidabel god i alt, hvad han foretager sig.

Eksempelvis som Jønke-klynke i "Den gamle rockers klagesang", og som Fogh Rasmussen i forskellige

dna-profiler.

Og på spindesiden smittede Heidi Kristensen både med sit "rejekællinge-spil" og sin forførende sømands-stemme. Hende ville jeg nødig møde på herretoilettet - alene.

Men jeg ville gerne møde hende et andet sted end Odense NØ. Hvorfor skal

Odense Sommerrevy spilles for enden af en blind vej på

Bullerup-Agedrup-Fjordager-kanten? Hvorfor ikke på Flakhaven?

"Panik i teltet" ville pynte.

Jørgen Aagaard

Odense Sommerevy "Panik i teltet". Instruktion: Peter Milling. Kapelmester: Sune Krintel. Medvirkende: Jimmy Nielsen, Rikke Bach Eriksen, Anja Torp Due Krintel, Heidi Kristensen, Jan Larsen, Lars Arvad, Ivar Christensen og Maria Bach Sørensen.

Himlen er nær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce