Elever fra Mulernes Legatskole belønnet med legat på 50.000 kroner

Film:Fire elever fra Mulernes Legatskole i Odense modtog torsdag aften et produktionslegat på 50.000 kroner for deres bidrag til dokumentarfilm-konkurrencen Young Docs 2013.

- Jeg har altid været vild med film. Og da vi fik præsenteret muligheden for at deltage i det her, sagde jeg til de andre, at vi skulle lave en film, sagde Ditlev Hedemann umiddelbart efter overrækkelsen af legatet.

Resten af den fire mand store arbejdsgruppe består af Johan Dirksen, Mathias Bang og Emil Damsted, der sammen har produceret en dokumentarfilm om en ung mands nedbrydende forberedelser forud for en turnering i den ekstreme kampstilart mixed material art.

For den indsats blev firekløveret belønnet med legat at arbejde videre for.

Gallapremiere og legatoverrækkelse fandt sted i på Brandts.

Der var ikke adgang for offentligheden. Men fra 19. april og frem til 2. juni kan publikum se de fire nominerede film i Mediemuseets biograf på Brandts.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.