Her er den nye Schwarzenegger

Rob Lowe vil også være politiker.
Foto: Polaris Images/POLFOTO

Her er den nye Schwarzenegger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rob Lowes rolle i "Præsidentens Mænd" har inspireret ham til at blive politiker.

Hollywoods Rob Lowe overvejer at skifte karrieren i showbusiness ud med en karriere inden for politik - præcis som Arnold Schwarzenegger gjorde det.

Den 47-årige skuespiller, der er kendt som Sam Seaborn i det politiske drama "Præsidentens Mænd", er interesseret i at lave fiktion om til virkelighed. Rollen i tv-serien har inspireret ham til at stille op til et offentligt embede.

- Folk er begyndt at spørge mig om det, og jeg er interesseret i det. Jeg elsker mit land, og på et tidspunkt i mit liv vil jeg gerne tjene som politiker, siger Rob Lowe i et interview på Hay Festival i Wales.

- Min erfaring med politikere er, at de, der gør det, gør det af de rette grunde. Der er dog idioter i begge partier (demokraterne og republikanerne, red.).

Rob Lowe husker også et mindeværdigt møde med USA's tidligere præsident Bill Clinton i Det Hvide Hus' berømte Ovale Kontor.

- Jeg kan huske, jeg var i det Ovale Kontor med den daværende præsident Bill Clinton og Aaron Sorkin (forfatteren af tv-serien "Præsidentens Mænd", red.). Vi begyndte at snakke, og før jeg vidste af det, gav Bill os idéer til plot og historier, fortæller skuespilleren.

Her er den nye Schwarzenegger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce