Her er de nominerede til den Fynske Kulturpris 2017

BaggårdTeatrets "Bertolt Brechts Svendborgdigte" er blandt de 15 kandidater, der dyster om Den Fynske Kulturpris. Foto: BaggårdTeatret.

Her er de nominerede til den Fynske Kulturpris 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heartland Festival og BaggårdTeatrets "Bertolt Brechts Svendborgdigte" er ikke overraskende at finde blandt de 15 kandidater, der i år kæmper om Den Fynske Kulturpris.

Sidste år var det "Carl" - teaterkoncerten om komponisten Carl Nielsens liv - der løb med Den Fynske Kulturpris og de medfølgende 50.000 kroner.

I år har de ni fynske kommuner atter indstillet 1-2 kandidater, der hver især har leveret en kunstnerisk eller kulturhistorisk oplevelse udover det sædvanlige.

De 15 kandidater barberes senere ned til fem finalister af en fagjury, og når Kulturregion Fyn for ottende år i træk udpeger vinderen, bliver det på baggrund af selvsamme fagjurys anbefalinger.

Prisuddelingen finder sted i Helios i Fåborg 13. november, hvor publikum blandt andet kan glæde sig til at opleve skuespiller Trine Pallesen sammen med elever fra Ryslinge Teaterhøjskole.

Her er indtil videre årets kulturpriskandidater:

Faaborg-Midtfyn Kommune

Det samlede program for Heartland Festival 2016Øhavsmuseets udstilling "Savn og brand" samt performancen "Hemmeligheden" v. skuespiller Klaus Søndergaard, Odense Teater 

Odense Kommune

Programkonceptet "Det Ny Kgl. Teater" af Henrik Grimbäck og Teater Momentum i sæson 2016/2017 

Ærø Kommune

SommerSkulptur Søby, Biennalen 2016Ærø Harmonikafestival 

Nordfyns Kommune

Morud Kunstdage (kulturbegivenhed, der fandt sted 6.-8. maj 2016) 

Svendborg Kommune

- Svendborg Graphic - en festival med fokus på tegneserier, spil og animation- "Bertolt Brechts Svendborgdigte", forestilling ved BaggårdTeatret 

Langeland Kommune

- Langelandsrevyen 2017- Udstillingen "Familien, Øen og Verden", Langelandsmuseum 2016-2017 

Kerteminde Kommune

- Ladbydragens søsætning d. 11. maj 2016. Vikingemuseet Ladby har skabt en kopi af det oprindelige ladbyskib, der blev søsat storbededag 2016- "Hej Hindsholm" - Åbent Skoleprojekt i samarbejde mellem Hindsholmskolen, kunstner Tine Kortermand og Kerteminde Bibliotekerne 

Nyborg Kommune

- Udstillingen "Den Anden Verden", Nyborg Slot & Borgmestergården/Østfyns Museer 

Assens Kommune

- "Dreyer - Liv og Landskab", udstilling på Museum Vestfyn 13. juni - 18. december 2016- "High School Musical" opført af Frøbjerg Musicalskole og Ungdomsteater 20.-29. april 2017

Her er de nominerede til den Fynske Kulturpris 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce