Her er Hollywoods skøreste babynavne

Mariah Careys søn er opkaldt efter indretningsstilen i et af rummene i hendes hus.
Foto: AP/POLFOTO

Her er Hollywoods skøreste babynavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke nok at skille sig ud i antal af plastikoperationer - de kendtes babynavne er også noget for sig.

Efter en periode med forholdsvis mange Grace og Liam har de sidste par måneder givet tilstrækkelig grund til at tro, at Hollywood er blevet ramt af en epidemi af mærkelige babynavne.

Et eksempel er Bear Blu, førstfødte søn af Alicia Silverstone. Det skriver det canadiske nyhedsbureau QMI Agency, der har lavet en oversigt over de underlige navne.

Her skiller for eksempel Mariah Careys tvillinger, Monroe og Morocco, sig ud.

Pigen Monroe er opkaldt efter filmikonet Marilyn Monroe, mens drengen Moroccos navn tager udgangspunkt i indretningsstilen i det rum, hvor børnenes far, Nick Cannon, friede til Mariah.

Den unge Morocco Scott Cannon er ikke den eneste af sine jævnaldrende, der vil reagerer på navnet af et nordafrikansk turistmål. Morocco Elijah Tyson, søn af Mike Tyson, kom ham i forkøbet tidligere i år.

Også den 51-årige Bryan Adams er med på den skøre navnemode og har valgt navnet Mirabella Bunny til datteren, fordi hun blev født Langfredag, hvor påskeharen som bekendt har sin storhedstid.

Af andre kendisbørn med skøre navne kan nævnes Jamie Olivers datter Daisy Boo, Sylvester Stallones søn Sage Moonblood og Geri Halliwells datter Bluebell Madonna.

Selv om de ovenstående navne måske ikke kommer som en overraskelse, kan det undre, hvor stor indflydelse Hollywood har på navngivningen af de kommende generationer i specielt USA.

Ifølge den seneste nationale undersøgelse er de mest populære babynavne lige nu Jacob og Isabella, som tilfældigvis også er navnene på to personer spillet af Taylor Lautner og Kristen Stewart i Twilight-filmene.

Her er Hollywoods skøreste babynavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce