Henriette synger Debussy


Henriette synger Debussy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske sopran Henriette Bonde-Hansen er for en kort bemærkning hjemme i Danmark.

Sammen med barytonen Morten Frank Larsen har hun hovedrollen i Debussys opera "Pelléas & Mélisande", som har premiere i Århus.

Den Jyske Opera har tradition for at indlede sæsonen med en særforestilling i august. I fjor var det celebrity-ægteparret Roberto Alagna og Angela Gheorghiu, der optrådte i Puccinis "La Bohème". Og i år er det så to danske sangere, der står øverst på plakaten ved sæsonpremieren i Musikhuset 15. august.

Det er lidt af et scoop, at det er lykkedes at engagere de to sangere, der begge har rivende gang i sangkarrieren i udlandet - og derfor er relativt sjældne gæster herhjemme.

Barytonen Morten Frank Larsen er fast tilknyttet Volksoper i Wien, men har også sunget flere partier på Deutsche Oper i Berlin og Wiener Staatsoper. Hans seneste optræden i Danmark var i førnævnte udgave af "La Bohème", hvor han var kunstner-bohemen Schaunard.

Henriette Bonde-Hansen, der voksede op i Rudme, er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet. Hun er en af landets førende lyriske sopraner og har rundt om i verden sunget ungpigepartier i operaer som "Rigoletto", Maskarade", Falstaff", "Rosenkavaleren" og "Figaros bryllup".

Det er første gang, Henriette Bonde-Hansen synger Mélisandes parti i Danmark -og man skal være hurtigt ude for at få billet, for operaen bliver kun opført fire gange.

Midt i premiereopløbet må Henriette Bonde-Hansen dog have fri for at tage til København, hvor hun får overrakt Folmer Jensens Legat i forbindelse med en koncert med Tivolis Symfoniorkester.

Ved koncerten, der bliver dirigeret af Rodolfo Fischer, synger Henriette Bonde-Hansen lieder af Mozart og Duparc.

Henriette synger Debussy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce